Know How

Planuri de extindere in Balcani?

Dată: 07 August 2019

Aveti planuri de crestere in regiune? Prin intermediul membrilor echipei noastre localizati in Sofia, Belgrad si Tirana, putem oferi servicii de asistenta tehnica pentru extinderea eficienta a unei companii in SE Europei. 

Citește în continuare →

Sprijinim clientii cu informatii unice despre pietele din SE Europei

Dată: 07 August 2019

Suntem in prezent una din putinele agentii de cercetare de piata ce ofera informatii integrate despre pietele din SE Europei in domeniul materialelor de constructii. 
Citește în continuare →

Am solicitat opiniile specialistilor din domeniul constructiilor civile referitoare la materialele cu rol fonoizolant

Dată: 10 Iunie 2019

Neomar Consulting a derulat in perioada: 22 Mai - 7 Iunie 2019, un studiu inedit care a avut ca obiectiv principal determinarea opiniilor comunitatii profesionale de arhitecti cu privire la materialele fonoizolante folosite in cadrul proiectelor pentru diferite tipuri de constructii civile.

Citește în continuare →

De ce sunt esentiale studiile de analiza a pozitionarii brandului si aflarea preferintelor clientilor?

Dată: 22 August 2018

Titlul acestei stiri poate sa para redundant la prima vedere, dar vrem sa va impartasim si dumneavoastra din punct de vedere metodologic ce volum de informatii am colectat prin implementarea unui nou studiu despre invelitorile pentru acoperis.

Citește în continuare →

Care este diferenta dintre un client si un partener? Raspunsul ni-l da colaborarea noastra multianuala cu compania Elpreco

Dată: 16 August 2018

Preocuparea permanentă pentru client ne-a făcut să evoluăm şi să putem răspunde mereu nevoilor lui actuale.”, Elpreco Romania - website.

Citește în continuare →

Piata sistemelor pluviale din Romania, editia 2017

Dată: 26 Mai 2017

Neomar Consulting a realizat in perioada Februarie-Mai 2017 a noua editie a studiului in domeniul sistemelor pluviale. Cercetarea realizata ofera o imagine de ansamblu asupra dimensiunii pietei pana la finalul anului 2016.

Citește în continuare →

Statistici actualizate - piata de invelitori pentru acoperis din Romania, editia 2017

Dată: 20 Aprilie 2017

In luna Aprilie 2017, Neomar Consulting a finalizat a XII-a editie a studiului in domeniul invelitorilor pentru acoperis din Romania

Citește în continuare →

Ferestrele ieftine îi vor costa mai mult pe români, pe termen mediu şi lung

Dată: 28 Iulie 2015

Cât de bine se informează românii înainte de a lua decizia de achiziţie a tâmplăriei termoizolante, care este principalul criteriu de cumpărare şi de ce ferestrele ieftine îi vor costa mai mult pe români, pe termen mediu şi lung?
 
Citește în continuare →

Crestere cu 7% a pietei de materiale de zidarie din Romania in 2014

Dată: 25 Martie 2015

Ultima analiza derulata de Neomar Consulting pe piata materialelor de zidarie din Romania indica o crestere a acestei piete in anul 2014 cu cca. 7% din punct de vedere al cantitatilor comercializate.

Citește în continuare →

Analiza detaliata a pietei biocombustibililor din Romania

Dată: 24 Martie 2015

Piata de biocombustibili din Romania a fost din nou analizata de Neomar Consulting  iar concluziile studiului sintetizate intr-un raport

 
Citește în continuare →
«1 2»Pagina 1din 2
Sus